Servei comunitari de l'Institut Priorat

Blog escolar de l'Institut Priorat

El servei comunitari és la voluntat de fer interactuar de forma viva l'escola amb el seu entorn. Aquí us volem explicar com ho estem fent a l'Institut Priorat.

Sortida la Vilella Alta

Escrito por serveicomunitaripriorat 24-05-2017 en 2016-17. Comentarios (0)

El dijous 11 de maig, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Priorat han participat en una sortida a la Vilella Alta. La sortida està organitzada per l’associació Prioritat, que treballa pel reconeixement del paisatge del Priorat com a Patrimoni de la humanitat. El peculiar d’aquesta activitat és que els alumnes d’ESO feien de professors als de primària. Així, durant algunes setmanes, han preparat diverses activitats a l’hora de Cultura i Valors Ètics, i aquest dijous les han ensenyat als alumnes de les escoles de la comarca. Els han ensenyat a ballar la jota de la Vilella Alta, a reconèixer la flora, a mirar el paisatge creativament, a treballar alguns elements de l’Església, han preparat una gimcama i han ensenyat com treballa un molí d'oli. D’aquesta manera han pres consciència dels valors naturals i culturals d’un dels pobles que formen la nostra comarca, i la intenció és repetir la mateixa experiència cada any a un poble diferent del Priorat. De part del professorat que els vam acompanyar, moltes gràcies per la vostra implicació!

Aquí us passem les fotos de la sortida que vam fer a la Vilella Alta. Les han fet membres de l'associació Prioritat.

Fotos Sortida a la Vilella Alta

I aquí teniu l'extracte del telenotícies comarques de TV3 informant de la sortida:

La sortida al TN Comarques

Valoracions dels alumnes 2016-17

Escrito por serveicomunitaripriorat 12-05-2017 en 2016-17. Comentarios (11)

Escriviu un comentari amb la vostra valoració de la feina feta. Digueu el vostre nom, el centre on heu fet el servei, les anècdotes més interessants que us han passat durant el servei, amb quines coses bones us quedeu i quines milloraríeu (10 línies).